Mieke (1967)

Geboren in een groot christelijk gezin waar handicap, ziekte, dood en zakelijke moeiten waren stond ik als volwassene voor verschillende uitdagingen. Zoals: hoe neem ik mijn eigen ruimte in, hoe kan ik er voor anderen zijn zonder mezelf te vergeten en hoe kan ik mijn (geblokkeerde) gevoelens vrij laten stromen. Dit heeft mij aangezet om in 1987 voor de opleiding HBO-maatschappelijk werk te kiezen en in 2004 voor de post HBO-opleiding tot haptotherapeut. Daar werd me duidelijk dat goede zelfzorg als mens en therapeut op de eerste plaats komt en dat het voor mijn vitaliteit belangrijk is mijn kracht aan te spreken.
Ik deel mijn leven met mijn man, onze drie dochters (1991, 1993 en 1996) met aanhang en onze hond. Verder zijn bewegen, spiritualiteit en plezier belangrijke ingredi├źnten in mijn leven.

Nascholingen, werkbegeleiding en intervisie volg ik om te groeien, te corrigeren en steun te ontvangen. In 2010 heb ik, na 6 jaar studie, mijn diploma haptotherapie behaald aan de academie voor haptonomie. Verplichte nascholingen die ik heb gevolgd zijn: HBO-Medische Basiskennis, DSM IV & psychopathologie en Wetenschap & haptotherapie. Voor mijn volledige CV en aanvullende scholingen klik hier.

Geregistreerd GZ- Haptotherapeut bij de Vereniging Van Haptotherapeuten, registratienummer 603
AGB- zorgverlenerscode Haptotherapeut: 90.041565, AGB- praktijkcode Haptotherapie: 90.50391
KvK: 24443922